50 Cent staat op vrijdag 9 september in Ahoy Rotterdam!

Rapper 50 Cent komt naar Nederland en wel naar Ahoy Rotterdam! Dit is zijn enige optreden in Nederland. Reden voor dit optreden is het feit dat Curtis Jackson, zoals zijn echte naam luidt, het 15-jarig jubileum van zijn debuutalbum ‘Get Rich or Die Tryin’ viert. Op dit album staan hits als P.I.M.P. en In Da Club, wat zijn doorbraak betekende.

Over 50 Cent
50 Cent is een man van de straat die bekend is met de straatcodes en het geweld dat daarbij hoort. In zijn muziek vertelt hij de rauwe werkelijkheid zoals hij deze heeft belefd. In combinatie met de catchy refreintjes scoort hij met die verhalen een reeks grote hits.
Hij groeit op in Queens, New York. 50 Cent is wees voordat hij zijn tienerjaren bereikt. Hij wordt verder opgevoed door zijn grootouders. Zijn eerste album bij Eminem’s Shady Records, Get Rich Or Die Tryin’, komt uit in februari 2003. In november datzelfde jaar verschijnt de eerste plaat in samenwerking met zijn G-Unit crew, Beg For Mercy. In maart 2005 komt zijn tweede solo CD uit, The Massacre. En in november 2005 brengt hij de soundtrack bij zijn film Get Rich Or Die Trying uit, terwijl de hits blijven komen.

Kaartverkoop
50 Cent staat op vrijdag 9 september in Ahoy Rotterdam! Wil jij dit concert ook absoluut niet missen? Ticket koop je hier!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *