Succesvolle musicals uit New York en Londen komen naar Nederland

De musicalhits Aladdin en Tina Turner zullen de komende jaren naar Nederland komen. Althans, als het aan directeur Albert Verlinde van Stage Entertainment Nederland ligt. Dit vertelde hij maandag in een interview op NPO Radio 1. Verlinde was te gast vanwege de première van de nieuwe versie van Mamma Mia!, zondag in het Beatrixtheater in Utrecht.

Aladdin niet ondenkbaar

“We hebben bij Stage Entertainment alles wel op orde”, vertelde hij. “We hebben voor het Circustheater in Scheveningen een helder profiel van het soort voorstellingen dat daar staat. Nu komt eerst Anastasia, het is absoluut niet ondenkbaar dat daarna Aladdin aan de beurt komt.”

Een zelfde zeker gevoel heeft Verlinde bij het Beatrixtheater in Utrecht. “Nu komt eerst Mamma Mia, en we zijn bezig met Tina Turner, die komt op een gegeven moment.”

Tina Turner op West End

Aladdin, gebaseerd op de gelijknamige hitfilm van Disney, ontpopte zich de afgelopen jaren tot een van de grote hits op Broadway. Tina Turner is een musical die Joop van den Ende ontwikkelde voor West End in Londen over het leven van de beroemde zangeres. De voorstelling werd goed ontvangen, maar is vooralsnog alleen op West End te zien.

Wil je niks missen en als eerste horen wanneer de musicals naar Nederland komen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *