Eventim was aanwezig bij de perspresentatie van The Addams Family!

De Broadway-hit The Addams Family is vanaf november voor het eerst te zien in de Nederlandse theaters! De musicalcomedy werd op donderdag 17 mei in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam gepresenteerd aan de Nederlandse pers, inclusief bekendmaking van de volledige cast! Eventim was erbij en sprak met de hoofdrolspelers.

Het verhaal

De excentrieke Addams Family is springlevend! De gepassioneerde Gomez (Johnny Kraaijkamp) en zijn geliefde Morticia (Pia Douwes), hun duistere ‘schatjes’ Wednesday (Marjolein Teepen) en Pugsley (Martijn Vogel), Oom Fester (Tony Neef), Oma Eudora (Irene Kuiper) en uiteraard butler Lurch (Raymond Paardekooper) treden uit de duisternis en verruilen hun macabere villa voor een zwarte komedie in het theater. Dochter Wednesday Addams is volwassen geworden en draagt een schokkend geheim met zich mee. Ze is verliefd op Lucas (Terence van der Loo), een gewone jonge man die, tot overmaat van ramp, afkomstig is uit een ‘doodnormaal’ gezin! Ze deelt het geheim enkel met haar vader Gomez, die echter nog nooit iets voor zijn geliefde Morticia verborgen heeft gehouden. Als Lucas en zijn ouders Ellis en Henk Beineke (Mylène d’Anjou en Dick Cohen) worden uitgenodigd voor een kennismakingsdiner, komt de waarheid op tafel te liggen. De volle maan schijnt, de geesten worden wakker en de liefde wordt op alle fronten op de proef gesteld…

Kaartverkoop
The Addams Family is vanaf november 2018 te zien in slechts negen theaters door heel Nederland. Wil jij deze griezelig leuke musical niet missen? Tickets voor The Addams Family boek je hier!

Bekijk hieronder het sfeerverslag van de perspresentatie van The Addams Family!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *