DJ-duo en Qmusic vieren 25-jarig jubileum van happy hardcore-monsterhit Wonderfull Days

Het is bijna 25 jaar geleden dat de happy hardcore-hit Wonderfull Days van Charly Lownoise & Mental Theo bovenaan de hitlijsten stond. “Dit konden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan”, aldus organisaties Guilty Pleasure Festival en Qmusic. Zaterdagavond 9 februari 2019 is de AFAS Live dan ook hét 90s-paradijs tijdens Charly Lownoise & Mental Theo 25 Years Anniversary, met supportoptredens van T-Spoon, Alice DeeJay, Nakatomi, Darkraver, Dune, DJ Jean en vele andere jaren negentig(geïnspireerde)-artiesten. De Early Bird-tickets voor het event gaan woensdag 7 november om 12:00 in de verkoop via Eventim.nl.

Wonderfull Days

In 1994 startte het muzikale avontuur voor Charly Lownoise & Mental Theo met de hitsingle Live at London. De megakraker Wonderfull Days volgde toen snel – en is per toeval ontstaan toen Mental Theo het nummer Help (Get Me Some Help) van Tony Ronald op 45-toeren in plaats van 33 op de platenspeler afspeelde. Het duo bestormde de hitlijsten en Wonderfull Days werd dan ook dé happy hardcore-track van de jaren negentig. Hun hits Together in Wonderland, Stars, Your Smile, Fantasy World, Hardcore Feelings en Streetkids volgden elkaar in moordend tempo op.

Het Foute Uur

Tijdens het jubileumevent van Guilty Pleasure Festival en Qmusic zijn er naast Charly Lownoise & Mental Theo optredens van andere jaren negentig Top 40-artiesten en natuurlijk houden Charly en Theo nog een paar grote verrassingen achter de hand. De organisaties bevestigen optredens van eurodance-duo T-Spoon, de happy hardcore-act Nakatomi, Alice DeeJay, Dune, DJ Jean en veteraan van de hardere stijlen Darkraver. Ook is Qmusic’s Foute Uur van de partij met non-stop guilty pleasures. Meer artiesten worden binnenkort bekend gemaakt.

 

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *