Op 13 oktober staat  Christine and the Queens met haar eerste eigen show in AFAS Live!

Zojuist is bekend gemaakt dat Christine and the Queens op zaterdag 13 oktober 2018 naar AFAS Live komt met haar eerste eigen echte show! Het is hiermee haar eerste Nederlandse zaalshow sinds 2015 en haar doorbraak met debuutalbum Chaleur Humaine.

Over Christine and the Queens
Christine and the Queens, artiestennaam van Héloïse Létissier, is ene Franse zangeres en op 1 juni 1988 geboren in Nantes. In 2010 begon Christine and the Queens met het maken van muziek nadat ze geïnspireerd raakte door het bezoeken van een drag queenshow in Londen. Na het verschijnen van twee EP’s bracht de muzikante in 2014 haar debuutalbum Chaleur Humaine uit met daarop de hitsingle Christine. Datzelfde jaar won ze een MTV Europa Music Award voor Beste Franse Act. Ook gaf Christine and the Queens veel geprezen festivalshows op Best Kept Secret en Lowlands en een uitverkocht optreden in Melkweg, Amsterdam.

Chaleur Humaine
Chaleur Humaine verscheen in de Verenigde Staten met in het Engels opnieuw opgenomen vocals en enkele nieuwe songs onder de naam Christine and the Queens. De single Tilted werd benoemd tot een van de beste singles van het jaar en was ook te horen in de Amerikaanse tv-serie Better Things eind vorig jaar. Christine and the Queens werkt momenteel aan haar tweede album die naar eigen zeggen stoerder, seksueler maar nog steeds treurig is. Wanneer het album verschijnt, is nog onbekend.

Kaartverkoop
Christine and the Queens staat op zaterdag 13 oktober 2018 in AFAS Live in Amsterdam. Wil jij dit concert ook absoluut niet missen? Tickets voor Christine and the Queens gaan op donderdag 26 april om 11 uur in de verkoop via www.eventim.nl. Klik hier voor de link naar de pagina.

Kom in ieder geval alvast in de stemming met één van de hits van Christine and the Queens!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *