Grootste Dino Expo van Europa komt in de zomervakantie naar de Jaarbeurs in Utrecht!

Tijdens de zomervakantie veroveren zestig levensgrote en bewegende dinosaurussen de Jaarbeurs. De dino-expositie World of Dinos, de grootste reizende Dino Expo van Europa, komt van 7 juli tot en met 2 september 2018 naar de Jaarbeurs in Utrecht. 

Over World of Dinos
Realistische dino’s en interactieve elementen worden tijdens de tentoonstelling gecombineerd. De expo omvat meer dan 7.000 vierkante meter en is uitgerust met de nieuwste special effects. Utrecht krijgt de wereldprimeur van World of Dinos en daarna gaat de expo de wereld over. World of Dinos bestaat uit meer dan zestig levensechte, bewegende dino’s die op ware grootte tentoongesteld zijn in decors die passen bij hun natuurlijke leefomgeving. Daarnaast bewegen alle dino’s en maken ze geluid. Huiver bij een brullende T-Rex, ervaar de verpletterende schoonheid van de Brachiosaurus en Triceratops. Samen met speurtochten, een bioscoop, uitgravingen, berijdbare dinosaurussen en een kidszone maakt dit van World of Dinos een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin.

Kaartverkoop
World of Dinos is de hele zomervakantie, van 7 juli tot en met 2 september 2018 te zien in de Jaarbeurs in Utrecht. Wil jij deze indrukwekkende tentoonstelling ook absoluut niet missen? Tickets voor World of Dinos zijn hier beschikbaar!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *