AD: “Jolijn Henneman een grote ontdekking”

De galapremière van Mamma Mia! – gisteren in het Beatrix Theater Utrecht – was grandioos. Bij het daverende slotapplaus stond het publiek nog nét niet op de stoelen. De cast werd eindeloos toegejuicht. Het kan niet anders of deze feelgood-musical vol ABBA-hits gaat de Nederlandse harten veroveren. Wij waren bij de première en maakten daarvan een sfeerverslag.

Heerlijk feest der herkenning

Avond aan avond heeft iedereen de tijd van z’n leven bij deze gegarandeerde feelgood-musical met meer dan twintig ABBA-hits, die briljant worden verweven in dit heerlijke verhaal vol liefde, vriendschap en hilarische momenten. Al meer dan zestig miljoen mensen over de hele wereld hebben Mamma Mia! in hun hart gesloten. Wervelend, energiek, romantisch, vrolijk, zomers en ontroerend.

Eerste recensies

De eerste recensies zijn lovend te noemen. Ochtendkrant Algemeen Dagblad noemt de voorstelling ‘opnieuw de moeite waard’ en roemt de blijvende kwaliteit. Volgens de krant is de grote kracht van Mamma Mia! “de wijze waarop het verhaal (dochter is op zoek naar haar vader en nodigt drie mogelijke kandidaten op haar huwelijk uit) bijna volledig in liedjes wordt verteld. De voorstelling heeft daardoor een ongekende vaart en klinkt voor iedere ABBA-fan (en wie is dat diep van binnen niet?) als een jukebox die zonder in te werpen kwartjes de juiste liedjes uitkiest.” Hoofdrolspeelster Jolijn Henneman in de rol van dochter Sophie noemt het dagblad ‘een grote ontdekking’.

NRC is enthousiast over de rol van ‘moeder’ Antje Monteiro. Ze treedt met haar vertolking van Donna in de voetsporen van illustere voorgangers als Simone Kleinsma en Lone van Roosendaal. Dit doet ze volgens de krant met verve. “Ze heeft flair en knalt muzikaal van de bühne. (…) Maar Monteiro is het onbetwiste middelpunt van het felgekleurd feestje, dat Mamma Mia! hoort te zijn.”

Ticketverkoop Mamma Mia!

Enthousiast geworden en wil je nu ook naar deze hitmusical in het Beatrix Theater in Utrecht? Kijk dan snel hier en bestel je tickets. We zien je graag in het theater!

 

 

 

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *