Amerikaanse supergroep al jaren nummer één op wishlist Ladies

En Vogue komt 15 en 16 februari naar de Ziggo Dome tijdens Ladies of Soul. De Ladies hebben een van de best verkopende vrouwelijke acts uit de Amerikaanse geschiedenis zover gekregen om samen met hen op te treden.

“En Vogue heeft echt legendarische nummers gemaakt waar wij keer op keer zoveel inspiratie en energie uit halen”, zegt Berget Lewis. “De nineties hadden er echt anders uitgezien zonder deze power ladies! En straks staan we gewoon live on stage naast hen in onze eigen show. Dat wordt natuurlijk een magisch moment!”

En Vogue wereldberoemd

En Vogue-zangeressen Cindy Herron-Braggs, Terry Ellis en Rhona Bennet zijn het beste te omschrijven als tijdloos. Als geen ander mixen zij R&B met jazz, rap en rock. Met fans over de hele wereld als resultaat. En Vogue scoorde in de jaren 90 hit na hit met kaskrakers als Don’t Let Go, Free Your Mind, My Lovin’ (You’re Never Gonna Get It) en Whatta Man. Nummers die een op een zo passen in een show van Ladies of Soul: energieke uptempo classics afgewisseld met powerballads.

“We hebben ieder een wishlist van special guests en En Vogue staat daar al sinds jaar één op”, aldus Edsilia Rombley. “Want als er één groep perfect bij onze shows past, dan is het natuurlijk En Vogue met haar power ladies en onvergetelijke hits! We zijn echt supertrots dat ze komen!”

Ladies of Soul is een groots opgezette liveshow doorweven met mooie, intieme momenten. Een liveband, bestaande uit muzikanten die hun sporen al ruimschoots in de muziek hebben verdiend, begeleiden de Ladies of Soul tijdens de optredens. Sinds 2013 zijn alle optredens in de Ziggo Dome van de ladies stijf uitverkocht. Ook in Antwerpen zijn er twee succesvolle edities van de show geweest.

Steffen Morrison en Ronnie Flex

Eerder kondigden Ladies of Soul al de soulzanger Steffen Morrison aan als gastartiest en onthulden zij Ronnie Flex als verrassende special guest.

Voor de shows op 15 en 16 februari 2019 zijn nog tickets verkrijgbaar! Zien we jou daar?

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *