Op dinsdag 30 oktober 2018 staat George Ezra in AFAS Live!

Op dinsdag 30 oktober 2018 staat George Ezra in AFAS Live, Amsterdam. Het is voor de singer-songwriter de eerste keer dat hij zo’n grote eigen show geeft in Nederland, na eerdere optredens in Paradiso, de Melkweg en De Oosterpoort. George Ezra brak in 2014 door in Nederland met de hitsingle Budapest. Binnenkort verschijnt zijn tweede album, Staying at Tamara’s.

Over George Ezra
De uit Engeland afkomstige George Ezra scoorde in 2014 wereldwijd een enorme hit met de single ‘Budapest’. Dit nummer komt van zijn debuutalbum ‘Wanted On Voyage’. De single was in dat jaar de meest gedraaide track op de Nederlandse radio. De zanger valt op door zijn unieke stem. Inmiddels zijn ‘Paradise’, ‘Pretty Shiny People’ en ‘Hold My Girl’ van zijn nieuwe album ‘Staying At Tamara’s’, dat op zijn nieuwe album ‘Staying At Tamara’s’, dat op 23 maart verschijnt, uit. George Ezra lanceerde in februari van dit jaar ook de podcast George Ezra & Friends, waarin Ed Sheeran en Rag’n’Bone Man de eerste gasten waren.

Kaartverkoop
George Ezra staat op dinsdag 30 oktober 2018 in AFAS Live in Amsterdam. Wil jij aanwezig zijn bij het concert van George Ezra? Tickets zijn hier beschikbaar.

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *