Hans Klok neemt afscheid van de Nederlandse theaters en gaat op afscheidstournee!

Hans Klok emigreert naar Las Vegas en neemt afscheid van de Nederlandse theaters. Hij staat met zijn show House of Horror van 15 augustus tot en met 2 september voor de allerlaatste keer in Koninklijk Theater Carré! Daarna gaat hij tot en met 21 oktober op afscheidstournee langs de Nederlandse theaters. In deze voorstelling worden veel illusiegrenzen overschreden!

Het verhaal
Grote illusionisten uit het verleden zijn op zoek naar Hans Klok!
Zij dulden hem niet in hun magische cirkel en willen alleenheerser blijven in hun ondoorgrondelijke rijk vol geheimen.
Hans Klok is niet bang voor zijn rivalen. Gesteund door zijn mysterieuze bruiden gaat hij de strijd aan met de legendarische grootmeesters van weleer.
De kaarten worden geschud… en hoe!
In een spel dat zijn weerga niet kent, wordt Hans voortdurend belaagd door zijn bloeddorstige achtervolgers.
Steeds neteliger worden de situaties waarbij zelfs de hulp van zijn circusvrienden onontbeerlijk is om Hans te redden uit de klauwen van zijn demonen. Wie wint dit macabere spel in Hans Klok’s House of Horror?

Kaartverkoop
Hans Klok is nog tot en met 21 oktober te zien in verschillende theaters in Nederland! Wil jij dit spektakel ook absoluut niet missen? Tickets koop je hier!

Kom alvast in de stemming met de trailer van Hans Klok in Koninklijk Theater Carré!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

One Comment

  1. wij zijn pas in almelo bij onze grote vriend hans klok geweest wederom een uitstekende show in een wordt geweldig we hebben hem veel sterkte gewenst in amerika maar mogen wij ook de geboorte datum van hem hebben om hem alsnog een kaart te sturen

    Beantwoorden

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *