Ted Neeley in de rol van zijn leven

De iconische rockopera Jesus Christ Superstar – een interpretatie van de film uit 1973 – komt terug naar ons land. De show is tussen 5 en 28 april te zien in Groningen, Amsterdam, Den Haag en Breda. De voorstellingen zijn een vervolg op de tournee door onder meer Zwitserland en Spanje. In Nederland hebben sinds 2015 inmiddels meer dan 170.000 enthousiaste bezoekers de wereldberoemde rockopera gezien.

Juichende reacties

Overal ter wereld zorgt de show voor juichende reacties en uitverkochte zalen. En niet zonder reden. Jesus Christ Superstar is geliefd door de geweldige cast, het ijzersterke liveorkest, de wervelende dansers, de uitstekende zangers en de ongeëvenaarde vertolking van Jezus door Ted Neeley in de rol van zijn leven. De loopbaan van Ted Neeley (75) is daarom onlosmakelijk met Jesus Christ Superstar verbonden. In 2015 schitterde hij voor de eerste keer in Nederland met deze magistrale show.

Het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber en de ijzersterke teksten van Tim Rice mochten rekenen op juichende reacties van zowel pers als publiek. Na een tournee en een overweldigende ‘Grand Final’ in Ahoy in 2017, kwam de voorstelling dit jaar terug naar Nederland als onderdeel van een grote Europese tournee. Het overweldigende succes en de nog altijd grote vraag naar tickets, hebben ertoe geleid dat Jesus Christ Superstar nu opnieuw terug komt. In het voorjaar van 2019 is de voorstelling daarom te zien in Groningen, Amsterdam, Den Haag en Breda. Het Nederlandse publiek voelt zich onverminderd met Jesus Christ Superstar verbonden.

Wereldklasse

De huidige productie vertegenwoordigt wereldklasse. Alle muziek is live, het decor is overweldigend en uitsluitend topacteurs maken onderdeel uit van de cast. Dat ziet en voelt het publiek en vormt daarmee een belangrijk onderdeel van het succes. Een voorstelling van Jesus Christ Superstar is voor elke bezoeker een intense en onvergetelijke belevenis. Tussen 5 en 28 april is Jesus Christ Superstar te zien in achtereenvolgens Groningen, Amsterdam, Den Haag en Breda. Zien we jou daar? Meer info en tickets vind je hier.

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *