Jolijn Henneman en Soy Kroon gaan de rollen van Sophie en Sky spelen in 
Mamma Mia!

Mamma Mia! is vanaf september te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. Al eerder werd bekendgemaakt dat Antje Monteiro de rol van Donna gaat spelen in de musical. Vandaag is bekend geworden dat Jolijn Henneman de rol van Sophie gaat spelen en dat Soy Kroon de rol van Sky gaat spelen in Mamma Mia!

Jolijn en Soy over hun rol
Jolijn Henneman: “Dit is een droom die uitkomt, ik was zo verschrikkelijk blij toen ik hoorde dat ik de rol mag spelen. Twee weken geleden ben ik samen met Soy naar Londen gegaan om de voorstelling te kijken, het is zo een fantastische show en de rol die ik mag gaan spelen is prachtig. Soy en ik kennen elkaar goed, we hebben toevallig ook samen de auditie gedaan en we hebben het ontzettend leuk samen. Ik kan niet wachten om te beginnen met dit avontuur”.

Soy Kroon: “Deze show zit zo goed in elkaar, het is tweeënhalf uur genieten met een grote glimlach op je gezicht. Echt een feestje. De rol van Sky is een ontzettende leuke rol, het is een onbevangen jongen die dolverliefd is op Sophie en veel plezier heeft in het leven. Gelukkig ben ik volop aan het trainen voor Dance, Dance, Dance, want ik heb wel al gezien dat de kostuums die ik draag niets verhullend zijn, haha”.Verhaal Mamma Mia!

De wereldwijde hitmusical Mamma Mia! is dé feel-good show van het nieuwe theaterseizoen. Mamma Mia! combineert ABBA’s grootste hits met een energiek en komisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie. Sophie staat op het punt te trouwen terwijl haar moeder met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie die op haar bruiloft door haar echte vader wil worden weggegeven, probeert uit de vinden wie van de drie mannen dat is. Donna’s beste vriendinnen van vroeger komen voor de bruiloft naar het eiland om herinneringen op te halen aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s.

Mamma Mia! wereldwijd
Mamma Mia! beleefde 19 jaar geleden haar wereldpremière op London’s West End, waar de show nog steeds te zien is. Inmiddels heeft de musical al 60 miljoen bezoekers getrokken en is deze uitgevoerd in 16 verschillende talen. In 2008 ging de filmversie van Mamma Mia! The Movie in première en aankomende zomer verschijnt het vervolg Mamma Mia! Here we go again. Volgend seizoen viert Mamma Mia! de musical de 20e verjaardag in het Londense West End.

Kaartverkoop
Mamma Mia! is vanaf 6 september 2018 te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. Wil jij deze swingende musical ook absoluut niet missen? Tickets voor Mamma Mia! koop je hier!

Kom alvast in de stemming voor Mamma Mia! met de trailer!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *