Ladies of Soul verrast TVOH-kandidaat Kimberly Maasdamme met een persoonlijke videoboodschap.

Afgelopen vrijdagavond werd in The Voice of Holland bekendgemaakt dat TVOH-kandidaat als special guest gaat optreden tijdens de concerten van Ladies of Soul 2018 op 23 en 24 maart in de Ziggo Dome! Kimberly werd verrast via een speciale videoboodschap door Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer.

The Voice of Holland
TVOH-kandidaat Kimberly zong als kind al regelmatig nummers van haar idool Whitney Houston. Toen de Ladies of Soul haar zagen zingen tijdens The Voice of Holland, waren zij het unaniem met elkaar eens; Kimberly is één van de special guests in de show.

Ladies of Soul 2018
Met hun weergaloze show, ontstaan als ode aan pure muziek, staan zij op 23 en 24 maart voor het vijfde jaar op rij in de Ziggo Dome. Trijntje Oosterhuis onderbreekt haar tournee speciaal om als special guest bij de jubileumeditie aanwezig te zijn. De dames brengen bekende en minder bekende pop- en soulnummers ten gehore, variërend van uptempo dansnummers tot mooie ballad en intieme momenten. Zij worden tijdens de show begeleid door een grote liveband.

Special Guests
Zoals elk jaar, nodigen de Ladies of Soul een aantal gastartiesten uit. Dit jaar delen ze het podium met JT Taylor, Trijntje Oosterhuis, Leona Philippo en daar is nu dus ook Kimberly Maasdamme aan toegevoegd.

Kaartverkoop
Wil jij mee swingen met de pop- en soulnummers van Ladies of Soul? Tickets voor Ladies of Soul 2018 zijn hier beschikbaar.

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *