Vanaf vandaag zijn er tickets beschikbaar voor Ladies of Soul 2019!

Vanavond en morgenavond staan de Ladies of Soul in de Ziggo Dome. Op vrijdag 16 en zaterdag 17 februari 2019 staan de Ladies of Soul opnieuw in de Ziggo Dome met een weergaloze show!

Over Ladies of Soul
Ladies of Soul staat jaarlijks met een serie concerten in de Ziggo Dome. Het combineren van de power van Berget Lewis met het kraakheldere geluid van Glennis Grace, de warmte van Edsilia Rombley en de ongekende muzikaliteit van Candy zorgt voor een show waarbij niemand in het publiek stil kan blijven staan. Edsilia, Berget, Glennis en Candy zijn met recht Ladies of Soul te noemen. De gerenommeerde artiesten behoren ieder tot de top van hun vakgebied. Hun indrukwekkende carrières en zangkwaliteiten maken hen gerespecteerde dames in de Nederlandse muziekindustrie. Met ‘Soul’ wordt niet alleen verwezen naar de voorliefde van de dames voor soulmuziek, maar ook naar de wijze waarop zij stuk voor stuk met hart en ziel op de bühne staan en ongekunsteld hun muzikaliteit tentoonspreiden. Ieder voor zich zorgen zij keer op keer voor spetterende optredens. Dat zij hun krachten bundelen voor de Ladies of Soul zorgde al voor vele uitverkochte shows in de Ziggo Dome met een uitzinnig publiek en unaniem lovende recensies tot gevolg.

Kaartverkoop
De Ladies of Soul staan op vrijdag 16 en zaterdag 17 februari 2019 in de Ziggo Dome in Amsterdam! Wil jij deze show ook absoluut niet missen? Tickets voor Ladies of Soul zijn hier beschikbaar.

Kom alvast in de sfeer met de Tribute Medley van Ladies of Soul 2017!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *