Mamma Mia! gaat op 23 september in het Beatrix Theater in Utrecht in première.

Vanaf september 2018 is de hitmusical Mamma Mia! te zien in het Beatrix theater in Utrecht. Dé feel-good show van het nieuwe theaterseizoen combineert ABBA’s grootste hits met een energiek en komisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie. Op 23 september 2018 gaat Mamma Mia! in première in het Beatrix Theater in Utrecht.

Het verhaal van Mamma Mia!
Sophie staat op het punt te trouwen, terwijl haar moeder op een mooi Grieks eiland wordt geconfronteerd met drie voormalige liefdes. Sophie, die graag door haar echte vader ‘weggegeven’ wil worden, probeert uit te vinden wie van deze drie mannen haar vader is. In de Mamma Mia! komen alle grote ABBA-hits terug. Hun tijdloze songs als ‘Dancing queen’, ‘I Have a dream’‘Voulez-vous’ en ‘Take a chance on me’ worden verweven in een verhaal vol liefde, vriendschap en hilarische momenten. Al meer dan 60 miljoen mensen over de hele wereld hebben de musical al gezien.

Kaartverkoop
Mamma Mia! start op 6 september 2018 in het Beatrix Theater in Utrecht. De musical zal in ieder geval te zien zijn tot 6 januari 2019. Wil jij deze feel-good musical ook niet missen? Tickets voor Mamma Mia! zijn hier beschikbaar.


Het bovenstaande filmpje geeft alvast een sfeerbeeld van de musical!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *