The Show – A Tribute to ABBA komt op 4 en 5 april 2019 naar Ahoy!

Exact veertig jaar na het enige concert van ABBA in de Rotterdam Ahoy komt op 4 en 5 april 2019 The Show – A Tribute to ABBA naar de Rotterdamse poptempel. Een unieke productie die door kenners omschreven wordt als de beste ABBA show sinds ABBA.

The Show – A Tribute to ABBA
“Een groot orkest met top musici, de nieuwste special effects en videoschermen zorgen voor een perfecte ABBA experience die wereldwijd ongeëvenaard is”, zegt producent Kenneth Svoldgaard. “Megahits als Mamma Mia, Waterloo, Money Money Money en Dancing Queen komen voorbij. Deze productie is de grootste ABBA show ter wereld en slechts twee dagen in Nederland te zien.” The Show – A Tribute to ABBA werd gelanceerd in 2001 en was direct een succes, aldus Svoldgaard. “Meer dan zeventien jaar is deze spectaculaire ABBA Tribute show nu wereldwijd op tournee. De groep gaf ruim 700 concerten in 40 verschillende landen. Een absoluut unicum dat de kwaliteit van de show onderstreept.”

Over ABBA
We schrijven 1974 in het Engelse Brighton. Het nummer Waterloo wordt uitgeroepen tot winnaar van het Eurovisie Songfestival. Dit moment markeert de start van het succesverhaal dat ABBA heet. In de jaren die volgen groeit de groep uit tot best verkopende popgroep – op The Beatles na – ter wereld. Waterloo betekent de definitieve doorbraak van ABBA en wordt gevolgd door een eindeloze reeks nummer één hits. Het is al lang stil rondom de in 1982 uit elkaar gevallen Scandinavische hitmachine en touren doen ze dan ook al lang niet meer. ABBA viel in 1982 uit elkaar. Het stokje is nu overgenomen door ‘The Show – A Tribute to ABBA’, volgens de officiële ABBA-fanclub ‘de beste ABBA-show na de originele ABBA’.

Kaartverkoop
The Show – A Tribute to ABBA is op donderdag 4 en vrijdag 5 april 2019 te zien in Rotterdam Ahoy! Wil jij dit unieke spectakel ook niet missen? Tickets voor de show koop je hier!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *