llse DeLange maakt groot deel van het muziekprogramma bekend

James Morrison, BLØF, Bökkers, Daniël Lohues, De Rooie Jager, Ferris & SylvesterGold StarSam Outlaw, Rowwen Hèze en Town Of Saints geven een optreden op Tuckerville 2019. Dat heeft initiatiefneemster van het festival, Ilse DeLange, dinsdagochtend bekendgemaakt in de ochtendshow ‘Jan-Willem Start Op’ van NPO Radio 2. Daarmee is een groot deel van het muziekprogramma bekend. Ook Ilse zelf treedt op tijdens het festival.

James Morrison was pas 21 jaar oud toen hij met ‘You Give Me Something’ zijn eerste wereldhit scoorde. Inmiddels heeft de soulvolle singer-songwriter vier albums uitgebracht die allemaal hun roots vinden in de folk en Americana. Hij heeft zijn reputatie gevestigd met grote hits als ‘Demons’, ‘Broken Strings’ en ‘You Make It Real’. Tijdens 3FM Serious Request 2016 trad Morrison nog op samen met The Common Linnets, de band van Tuckerville-initiatiefneemster Ilse DeLange. “Super blij ben ik om James Morrison als één van de headliners aan te mogen kondigen voor onze derde editie van Tuckerville op Het Rutbeek! James heeft in de afgelopen jaren bewezen dat zijn muziek de perfecte combi van authentieke rootsy soul muziek gecombineerd met pop is, die perfect bij ons festival past,” aldus initiatiefneemster Ilse DeLange.

Voor BLØF is het een geweldig jaar geweest met een ware monsterhit hun naam. ‘Zoutelande’ groeide uit tot een Nederpopklassieker en is niet meer uit hun toch al zeer imposante oeuvre weg te denken. Hoge verwachtingen zijn er ook van de optredens van de Amerikaanse upcoming country-artiesten Sam Outlaw en Gold Star, die speciaal voor Tuckerville de oversteek naar Europa maken.

Tickets & voorverkoop
Sfeer en muziek staan voorop op Tuckerville. Een afwisselend muziekprogramma met folk- en Americana-invloeden, aangevuld met een uitgebreid aanbod aan vers bereid eten, een area voor de jongere festivalgangers en een prachtig natuurgebied als decor zorgen er zaterdag 7 september voor dat bezoekers van elke leeftijd zich thuis zullen voelen. Vorig jaar verwelkomde het festival bijna 15.000 bezoekers. De voorverkoop voor Tuckerville start aanstaande vrijdag 21 december om 10:00 uur. De komende maanden worden nog meer optredende artiesten bekendgemaakt.

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *