On Your Feet! speelt op 5 augustus de laatste voorstelling!

De hitmusical On Your Feet!, gebaseerd op het leven en de muziek van Emilio en Gloria Estefan, speelt op 5 augustus de laatste voorstelling in Nederland. De musical, waarvoor al meer dan 250.000 tickets verkocht zijn, neemt na 297 voorstellingen afscheid van het Beatrix Theater in Utrecht. De wereldwijde hitmusical Mamma Mia! wordt de opvolger van On Your Feet!. De feel-good musical met de grootste hits van ABBA is vanaf 6 september te zien in het Beatrix Theater.

Over On Your Feet!
Terug naar jouw 80’s en 90’s gevoel! Met wereldhits als ‘Dr. Beat’, ‘1-2-3’ en ‘Conga’. Nummers die jij waarschijnlijk zo meezingt bij On Your Feet! De swingende musical met een grote live band, over het leven van superster Gloria Estefan en haar man Emilio. Samen begonnen zij hun ongelofelijke carrière als de Miami Sound Machine. Met Vajèn van den Bosch die schittert als Gloria. En Jim Bakkum en Tommie Christiaan afwisselend in de rol van Emilio. Dat feestgevoel, die sexy sound die je helemaal terugbrengt naar toen.

Kaartverkoop
On Your Feet! is nog tot 5 augustus te zien in het Beatrix Theater in Utrecht! Wil jij ook graag aanwezig zijn bij deze swingende musical? Tickets voor On Your Feet! koop je hier!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *