Eventim was op bezoek bij de perspresentatie van Selma Ann Louis in Amsterdam!

Afgelopen vrijdag vond de perspresentatie van Selma Ann Louis plaats in Amsterdam. Eventim was erbij en sprak een aantal hoofdrolspelers! De musical gaat op zondag 6 mei in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Het verhaal
Als drie jeugdvrienden elkaar na lange tijd weer terugzien, besluiten ze de reis die ze na hun eindexamen maakten nog eens over te doen. Voor ze goed en wel zijn vertrokken, slaat het noodlot toe: ze raken betrokken bij een schietpartij. In hun pogingen uit handen van de politie te blijven, werken ze zichzelf steeds verder in de nesten. Tijdens de roadtrip die volgt worden ze pijnlijk geconfronteerd met hun nooit ingeloste dromen. Ze besluiten hun ketenen los te gooien en alsnog hun dromen achterna te reizen.

De roadmovie-musical Selma Ann Louis is een komische en muzikale voorstelling met hoofdrollen voor Plien & Bianca en Arjan Ederveen. De musical is onder regie van Pieter Kramer, het script is geschreven door Nathan Vecht en zit boordevol zang en dans, bloedstollende achtervolgingsscenes, dubbelrollen en haastverkledingen.

Kaartverkoop
Selma Ann Louis is van 22 april tot en met 29 juli 2018 te zien in diverse theaters in Nederland! Wil jij deze musical ook graag zien? Tickets voor Selma Ann Louise zijn hier beschikbaar.

Bekijk hieronder ons filmpje over de perspresentatie en de interviews met een aantal hoofdrolspelers van Selma Ann Louis!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *