Romy en Antje Monteiro treden op 12 mei op bij Kasteel de Wittenburg!

Romy en Antje Monteiro treden 12 mei op in Kasteel de Wittenburg in Wassenaar. Zij zullen samen een breed repertoire van bekende klassiekers ten gehore brengen, zoals: ‘It’s Raining Man’, ‘Leun op mij’ en uiteraard bekende nummers van Whitney Houston.

Romy en Antje Monteiro
In 2014 deed Romy Monteiro mee aan de talentenjacht The Voice of Holland. Met Trijntje Oosterhuis als coach bereikte ze de kwartfinale. In september 2015 maakte Romy haar musicaldebuut in The Bodyguard, waarin zij de hoofdrol van Rachel Marron kreeg.
Hiermee won zij de Musical Award voor Aanstormend Talent. Begin 2017 bracht Romy haar eigen cd uit, genaamd A Tribute To Whitney. Antje speelde in diverse grote rollen in musicals zoals There’s No Business Like Show Business en verwierf ze nationale bekendheid door haar rol van Amneris in Aida. In 1998 won ze de titel ‘Zangtalent 1998’ tijdens het televisieprogramma Holland Hollywood (later Big Entertainment Club).

Kasteel de Wittenburg
Een hoffelijke service, een klassieke keuken en een stijlvolle ambiance typeren Kasteel de Wittenburg. Met ruime parkeergelegenheid en luxe hotelkamers is Kasteel de Wittenburg een prachtige locatie. Vanaf het moment dat je het landgoed oprijdt voel je de gastvrijheid  en de ambiance. Naast het concert is er de mogelijkheid om te kiezen uit één van de diners. Je kunt kiezen uit het Theater arrangement Wittenburg Deluxe of het Theater arrangement Wittenburg. Het Theater arrangement Wittenburg Deluxe bestaat uit: ontvangst met champagne en amuses, 2-gangen diner met afsluitend koffie of thee en een concertkaart premium. Het Theater arrangement Wittenburg bestaat uit: 2-gangen diner met afsluitend koffie of thee en een concertkaart op rang 1.

Kaartverkoop
Het optreden van Romy en Antje Monteiro vindt op 12 mei 2018 plaats bij Kasteel de Wittenburg in Wassenaar. Wil jij graag aanwezig zijn bij dit unieke optreden? Tickets voor het optreden van Romy en Antje Monteiro zijn hier beschikbaar!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *