Romy Monteiro reist vanaf februari 2019 langs de Nederlandse theaters met haar eigen concert All At Once!

Romy Monteiro keert terug in het theater met haar eigen concert Romy Monteiro – All At Once! Vanaf februari 2019 reist ze langs de Nederlandse theaters. Romy Monteiro: “Het voelt echt als een enorme eer dat ik het vertrouwen krijg van Albert Verlinde en Stage Entertainment Nederland om mijn eigen concert te maken. Ik heb er zoveel zin in, ik kan niet wachten om te beginnen!”.

Romy Monteiro – All At Once
Ineens was alles er in het leven van Romy Monteiro: de ontdekking van haar muzikale talent in The Voice of Holland, de hoofdrol in de hitmusical The Bodyguard, een televisiecarrière, a star was born! Tegelijkertijd ontmoette ze de liefde van haar leven en werd ze ten huwelijk gevraagd. Na deze waanzinnig drukke periode neemt Romy nu een avond lang de tijd om zichzelf écht te laten zien. In haar theaterconcert vertelt Romy hoe ze de snelle bekendheid heeft ervaren en is ze openhartig over alle life changers die ze in korte tijd mocht meemaken. Want wat doet het met je als alles tegelijkertijd komt op zo een jonge leeftijd? Aan de hand van haar favoriete songs laat Romy tijdens de show steeds meer van zichzelf zien én horen! De voorstelling wordt geregisseerd door Martin Michel, die eerder musicals als Grease en Flashdance en de theatershows Simone! en Ruth Jacott’s Simply the best, a lady on stage regisseerde.

Over Romy Monteiro
In 2014 deed Romy Monteiro mee aan de talentenjacht The Voice of Holland. Met Trijntje Oosterhuis als coach bereikte ze de kwartfinale. In september 2015 maakte Romy haar musicaldebuut in The Bodyguard, waarin zij de hoofdrol van Rachel Marron kreeg.Hiermee won zij de Musical Award voor Aanstormend Talent. Begin 2017 bracht Romy haar eigen cd uit, genaamd A Tribute To Whitney.

Kaartverkoop
Romy Monteiro – All At Once show op 4 maart 2019 in het Beatrix Theater in Utrecht en op maandag 29 april 2019 in het AFAS Circustheater in Scheveningen! Wil jij ook graag bij dit unieke concert aanwezig zijn? Tickets voor Romy Monteiro – All At Once zijn hier beschikbaar.

Bekijk hieronder het filmpje met de fotoshoot van Romy Monteiro en meer info over het concert!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *