Op 14 september 2018 is de theaterpremière van Ting! in Carré.

De productie TING! komt terug wegens succes. Het dans, muziek en circusspektakel TING! van Scapino Ballet Rotterdam, popband NITS en circusartiesten gaat 14 september 2018 in theaterpremière in Carré.

Over TING!
Choreograaf Ed Wubbe creëert samen met zijn dansers, de NITS en circusartiesten een magische en rauwe sprookjeswereld. Soms grotesk en gevaarlijk, dan weer ontroerend en poëtisch. De adembenemende circusacts met jongleurs, clowns, paaldansers en acrobaten komen prachtig samen met de dynamische dans van Scapino Ballet. Met glansrollen van Scapino coryfeeën Bonnie Doets en Mischa van Leeuwen. De NITS geven de excentrieke wereld van TING! een eigen kleur met betoverende ballads en eigenzinnige pop, waaronder hun grote hits Nescio en In The Dutch Mountains. Scapino, het oudste dansgezelschap van Nederland, vierde in 2016 met TING! zijn 70-jarig jubileum. Hierbij trokken zij dit jaar meer dan 22 duizend bezoekers in de gashouder Ferro Dome in Rotterdam.

Kaartverkoop
TING! is van 14 september tot en met 7 oktober 2018 te zien in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam! Wil jij dit dansspektakel ook niet missen? Tickets voor TING! zijn hier beschikbaar.

Bekijk hieronder de trailer van TING!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *