Bekijk hieronder ons sfeerverslag van de Uitmarkt 2018

Eventim was live aanwezig op de Uitmarkt en natuurlijk tijdens de Musical Sing-a-Long. Bekijk hieronder ons sfeerverslag. Later in de week kun je via ons YouTube-kanaal, Facebook, Instagram en Twitter nog meer bekijken, bijvoorbeeld interviews met verschillende castleden, kijkjes achter de schermen en de hoogtepunten van de Sing-a-Long.

Musical Sing-a-Long
Als je afgaat op wat er tijdens de Musical Sing-a-Long te zien was, belooft het nieuwe seizoen spectaculair te worden. The Addams Family, Evita, Mamma Mia! en natuurlijk Soldaat van Oranje zijn eigenlijk shows die iedereen gezien moet hebben. Maar ook met voorstellingen als The Lion King, The Color Purple, Op Hoop Van Zegen en Was Getekend, Annie M.G. Schmidt zit onze agenda alweer aardig vol. Wij hebben er in ieder geval erg veel zin in, wat ga jij nog zien dit jaar?

Over de Uitmarkt
De eerste Uitmarkt werd georganiseerd in 1978. Sinds die tijd is het gestaag uitgegroeid tot dé opening van het culturele seizoen. Ieder jaar presenteren producenten, gezelschappen, theaters en allerlei andere groepen wat er dat jaar allemaal te zien is in de Nederlandse theaters. Sinds 2006 wordt het evenement standaard afgesloten met de Musical Sing-a-Long. In dit live meezingspektakel worden de musicals voor het komende seizoen gepresenteerd. Deze Sing-a-Long wordt rechtstreeks op televisie uitgezonden en bekeken door miljoenen tv-kijkers. Doordat de de tekst van de liedjes zowel op tv als boven de tribune getoond worden, kan iedereen meezingen. Volgend jaar zal de Uitmarkt gehouden worden van 30 augustus tot en met 1 september.

Bekijk hieronder het sfeerverslag!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *