Lees het verslag van winnares Hanneke en haar weekend Rome!

Elk jaar organiseert Eventim de King For A Day actie. De winnaar van deze actie is echt even King For A Day en wint een verzorgd weekend weg, inclusief een concert of musical! Eerder stuurden we de winnaars al naar Coldplay in Berlijn en naar The Phantom of the Opera in Londen en ook dit jaar pakten we uit. De winnares van dit jaar, Hanneke, ging een lang weekend naar Rome met haar vriend Paul en bracht een bezoek aan één van de concerten van de OTR II-tour van Jay-Z en Beyoncé! Lees hieronder hoe zij het heeft gehad!

“Op 7 juli om 05.00 uur zaten we in de auto naar Schiphol. Het was een drukke dag op Schiphol dus wij hadden het advies gekregen om op tijd op het vliegveld te zijn. Om 09.50 uur zijn wij de lucht ingegaan en toen we in Rome aankwamen zijn we gelijk met de trein naar het centrum gegaan. We hoefden nog maar een kwartiertje te lopen naar het hotel. Het hotel was echt super! Toen zijn we lekker gaan lunchen en daarna rond gaan kijken in de stad. We zijn onder andere bij de basiliek van Santa Maria Maggiore geweest. ’s Avonds zijn we lekker uit eten geweest en daarna waren we uitgenodigd in hotel voor een drankje.

Zondag zijn we onze dag gestart met een excursie naar het Colosseum, de Palatijn en Forum Romanum. Daarna zijn we ook nog even bij de Trevifontein geweest. Heel erg mooi allemaal! Het was heel erg warm buiten (35 graden), dus na al deze bezienswaardigheden zijn we even een uurtje op bed gaan liggen om uit te rusten. Dat was echt heerlijk even in de airco! Gelukkig konden we even uitrusten, want ’s avonds was het concert van Jay-Z en Beyoncé!

Om 21.00 uur begon het optreden in het Olympisch Stadion in Rome. Het was echt super om erbij te zijn! We hadden hele goede plaatsen en hadden super goed zicht op het podium. Het concert was groots. Ze hadden dansers, mensen die muziekinstrumenten bespeelden en veel lichtshows. Jay-Z en Beyoncé maakten er samen echt een show van! Ze hadden ook een podium wat kon bewegen, dat was erg indrukwekkend.

De dag na het concert zijn we, na het ontbijt, naar het Vaticaan geweest. Daar hebben we diverse musea, de Sixtijnse Kapel en de Sint-Pietersbasiliek gezien. Erg mooi en indrukwekkend allemaal! Daarna zijn we terug naar het hotel gegaan en hebben onze spullen weer gepakt om naar de luchthaven te gaan. Om 18.15 uur vlogen we terug naar Nederland. Eventim, super bedankt voor het winnen van deze prijs! We hebben echt een super tijd gehad in Rome en zijn echt verliefd geworden op de stad.”

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *