The music of Simon & Garfunkel vindt op 4 december plaats in Het Koninklijk Concertgebouw!

Op dinsdag 4 december 2018 komt de Simon & Garfunkel Revival Band met The music of Simon & Garfunkel terug in Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam! 

Over het concert
Nadat het concert van de Simon & Garfunkel Revival Band in 2017 razendsnel was uitverkocht, keren zij in 2018 op veler verzoek, weer terug naar het Concertgebouw Amsterdam. Ook dit jaar zal tijdens dit exclusieve concert een extra segment strijkers aan de band worden toegevoegd zodat de wereldberoemde evergreens van Simon en Garfunkel nog specialer klinken. Inmiddels hebben al meer dan 250.000 muziekliefhebbers in Europa de concerten van de muzikale talenten van de Simon & Garfunkel Revival Band bezocht. Op verzoek van de vele fans in Nederland zullen ze daarom samen met het strijkersensemble eenmalig terugkeren naar het podium van het Concertgebouw. Op uitmuntende wijze zal het gezelschap een avond met de heerlijke muziek van het wereldberoemde duo Simon & Garfunkel vertolken. Sluit uw ogen en geniet; u waant zich terug in de tijd bij een concert van dit fameuze duo. De zang van Michael Frank en Guido Reuter komt vrijwel exact overeen met de stemmen van Paul Simon en Art Garfunkel. De muzikale talenten Michael en Guido bespelen daarnaast ook nog meerdere instrumenten en samen met hun fantastische band zorgen zij voor een onvergetelijk concert. Tijdens The Music of Simon & Garfunkel brengen zij de wereldberoemde hits van Simon & Garfunkel zoals Scarborough Fair en Bright Eyes, maar ook klassiekers als Mrs. Robinson, The Boxer, The Sound of Silence en het opzwepende Cecilia.

Kaartverkoop
The music of Simon & Garfunkel is op dinsdag 4 september 2018 te zien in Het Koninklijk concertgebouw in Amsterdam! Wil jij dit muzikale spektalen ook absoluut niet missen? Tickets zijn hier beschikbaar.

Margot de Heide Fotografie

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *