The Addams Family tourt door Nederland langs negen theaters

De cast van de The Addams Family is vandaag in Studio’s Aalsmeer begonnen met de repetities. De première van de grootste reizende musical van het theaterseizoen staat gepland op zondag 2 december 2018 in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. De voorstelling is tot en met 31 maart 2019 te zien in slechts negen theaters door heel het land.

Regisseur Paul Eenens heeft veel zin in om aan de repetities te beginnen. “Na al die maanden van voorbereidingen duik ik nu vijf intensieve weken de repetitiestudio in met de acteurs. Toen ik onze prachtige cast zo voor het eerst bij elkaar zag kon ik niet wachten om te beginnen. Eindelijk mogen we The Addams Family, hun aanverwanten, overige wezens en objecten tot leven gaan brengen. Niet normaal zo leuk!”

Ook producent Marc Muller is enthousiast over de start van het repetitieproces. “We zijn al zo lang bezig met de voorbereidingen dat ik niet kan wachten om The Addams Family nu eindelijk in het echt te leren kennen”, zegt Muller. “Het creatieve team is al maanden bezig met de voorbereidingen. Jon van Eerd heeft een fantastische bewerking van het script gemaakt. Nu gaan onze prachtige acteurs dat komische verhaal onder leiding van regisseur Paul Eenens en choreograaf Stanley Burleson eigen maken. Ik verheug me op een geweldige en spannende repetitieperiode.”

Het verhaal

De excentrieke Addams Family is springlevend! De gepassioneerde Gomez en zijn geliefde Morticia, hun kinderen Wednesday en Pugsley, Oom Fester, Oma Eudora en uiteraard butler Lurch treden uit de duisternis en verruilen hun bijzondere villa voor een zwarte komedie in het theater. Dochter Wednesday is volwassen geworden en draagt een groot geheim met zich mee: ze is verliefd op Lucas, een gewone jonge man die, tot overmaat van ramp, afkomstig is uit een doodnormaal Hollands gezin! Ze deelt haar geheim alleen met haar vader Gomez, die echter nog nooit iets voor zijn geliefde Morticia verborgen heeft gehouden. Als Lucas en zijn ouders Ellis en Henk Beineke worden uitgenodigd voor een kennismakingsdiner, komt de waarheid op tafel te liggen. De volle maan schijnt, de geesten worden wakker en de liefde wordt op alle fronten op de proef gesteld.

De cast van The Addams Family

De cast van The Addams Family bestaat uit Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp, Tony Neef, Irene Kuiper, Marjolein Teepen, Martijn Vogel, Raymond Paardekooper, Mylène d’Anjou, Dick Cohen en Terence van der Loo, aangevuld met een ensemble en orkest. Het creatieve team wordt aangevoerd door regisseur Paul Eenens. De vertaling is geschreven door Jon van Eerd en musicallegende Stanley Burleson heeft de choreografie voor zijn rekening genomen. De muzikale komedie The Addams Family is gebaseerd op de personages gecreëerd door Charles Addams.

Tickets en meer informatie

Ben je benieuwd naar de voorstelling? Kijk dan snel hier voor meer informatie en tickets. Tot in het theater!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *