The Addams Family is verlengd en sluit af in het DeLaMar Theater in Amsterdam!

Z

even weken voor de eerste repetitiedag van The Addams Family, is bekend geworden dat de musical van 13 tot en met 31 maart 2019 verlengd zal worden in het DeLaMar Theater in Amsterdam.  De volledige cast van The Addams Family zal zondag 26 augustus voor het eerst te zien zijn tijdens de AVROTROS Musical Sing-a-Long, die wordt uitgezonden op NPO 1 om 21.15 uur.

Verlenging
Producent Marc Muller is uitermate trots de verlenging bekend te kunnen maken. “Tijdens de repetitie voor het optreden van The Addam Family op de Musical Sing-a-Long hebben we vandaag onze top-cast en creatives kunnen vertellen dat we extra voorstellingen gaan geven in Amsterdam. Sinds de allereerste aankondiging van The Addams Family hebben wij enorm veel positieve reacties mogen ontvangen, waardoor we konden besluiten te verlengen in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Het hele team is bijzonder blij dat we de tournee van The Addams Family volgend voorjaar kunnen afsluiten in het DeLaMar Theater.” De eerder al geplande voorstellingen in de RAI Amsterdam worden verplaatst naar het DeLaMar Theater. Bezoekers die een kaartje voor een van die voorstellingen hebben gekocht worden de komende dagen op de hoogte gebracht van de verandering van het theater.

Het verhaal
De excentrieke Addams Family is springlevend! De gepassioneerde Gomez (Johnny Kraaijkamp) en zijn geliefde, de bloedstollend mooie Morticia (Pia Douwes), hun duistere ‘schatjes’ Wednesday (Marjolein Teepen) en Pugsley (Martijn Vogel), Oom Fester (Tony Neef), Oma (Irene Kuiper) en uiteraard butler Lurch (Raymond Paardekooper) treden uit de duisternis en verruilen hun macabere villa voor een zwarte komedie in het theater. Wednesday draagt een schokkend geheim met zich mee. Ze is verliefd op Lucas, een gewone jongen uit een ‘doodnormaal’ Hollands gezin! Ze deelt het geheim enkel met haar vader, die echter nog nooit iets voor zijn geliefde Morticia verborgen heeft gehouden. Wanneer Lucas en zijn ouders worden uitgenodigd voor een kennismakingsdiner, zorgt dit voor zowel duistere, verrassende als dolkomische situaties en komt uiteindelijk de waarheid boven tafel.

Kaartverkoop
The Addams Family is van 22 november 2018 tot en met 31 maart 2019 te zien in verschillende theaters in Nederland. Wil je ook graag bij deze duistere musical aanwezig zijn? Tickets koop je hier!

Kom alvast in de stemming met de perspresentatie van The Addams Family!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *