Tv-hit krijgt concertversie in Scheveningse AFAS Circustheater

Het populaire tv-programma The Voice Senior krijgt 1 oktober in het AFAS Circustheater een concertversie in de vorm van The Voice Senior in Concert. De talenten weten van geen ophouden, dus staan Georges, Bob, Annet, Wil, Jimi, Mick & Henk, Noble en Lain samen op het podium in het Scheveningse theater.

Deze avond zingen ze de liedjes die ze tijdens The Voice Senior hebben laten horen en liedjes die ze zelf leuk vinden om te zingen. Daarnaast zullen ze ook samen een nummer zingen. Reden genoeg om snel je tickets te bestellen.

The Voice Senior groot succes

Het is de eerste keer dat de talentenjacht voor senioren werd uitgezonden op RTL. Dat dit een groot succes is gebleken is een understatement. Een concert met alle finalisten is daarom een logisch vervolg.

Alle acht overgebleven talenten zongen afgelopen vrijdagavond tijdens de finale elk één nummer. Daarna stuurden de coaches Angela Groothuizen, Gerard Joling en Gordon, Ilse DeLange en Marco Borsato allemaal een talent uit hun team naar huis. Kijkers mochten daarna bepalen wie van de vier overgebleven finalisten de beste is.

Jimi Bellmartin wint

Jimi Bellmartin heeft heeft uiteindelijk The Voice Senior gewonnen. Dat maakten presentatoren Wendy van Dijk en Martijn Krabbé bekend in het programma RTL Late Night. “Ik ben echt in shock”, zei de 69-jarige zanger tijdens de uitzending. Bellmartin zong in de finale het nummer To Love Somebody van Michael Bolton. Hij mag een EP opnemen en optreden op het Muziekfeest van het Jaar in de Ziggo Dome. Hij werd gecoacht door Gerard Joling en Gordon, die vanzelfsprekend ook erg in hun nopjes waren met de overwinning.

The Voice Senior is gebaseerd op de succesvolle tv-programma’s The voice of Holland en de kindervariant The Voice Kids. In de Senior-versie richt het programma zich op zangtalenten boven de zestig jaar oud.

 

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *