De tickets voor de finale van Miss Nederland 2018 zijn in de verkoop!

Vandaag zijn de tickets voor de finale van Miss Nederland 2018 in de verkoop gegaan! De finale vindt plaats op maandag 9 juli 2018 om 20.00 uur in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Miss Nederland 2017 Nicky Opheij zal haar opvolger dan kronen met een eigentijdse spiksplinternieuwe kroon.

Over de finale
Tijdens een wervelende en spannende show in het AFAS Circustheater te Scheveningen zullen 12 prachtige jonge vrouwen laten zien wat hun authenticiteit, persoonlijke expressie en/of talenten zijn. Tijdens de verschillende rondes die de show rijk is, ontbreken uiteraard de voorstelronde, talentenronde en natuurlijk de galaronde als de afsluiter van de avond niet. Maar ook de fel bediscussieerde bikinironde is in de Miss Nederland 2018 finale te zien. De organisatie van Miss Nederland is ervan overtuigd dat vrouwen, en dus ook deze jonge meiden, trots moeten zijn op hun lichaam. Geen uitgehongerde modellen, maar gezonde, sportieve prachtige meiden die er niets van willen weten dat er ook maar iemand voor hun gaat bepalen hoe zij zich wel of niet moeten gedragen. Kortom, womenempowerment ten top! Stage Entertainment is faciliterend partner van Miss Nederland en maakt het mede mogelijk om de finale in het AFAS Circustheater te houden. De presentatie van deze spectaculaire avond is in handen van Viktor Brand en Kim Kötter en net als de afgelopen 3 jaar zitten o.a. Albert Verlinde en William Rutten in de jury. De Miss uit het jaar ervoor, onze dancing queen Zoey Ivory, is eveneens jurylid. Daarnaast bevat finale ook volop entertainment zoals een optreden uit The Lion King, van eliZe, Tommie Christiaan en vele anderen. Het wordt een amusement volle en bovenal spannende avond dat werkelijk de kroon spant, dus mis(s) het niet!

Kaartverkoop
De finale van Miss Nederland 2018 vindt plaats op 9 juli 2018 in het AFAS Circustheater in Scheveningen! Wil jij hier ook graag bij zijn? Ticket koop je hier!

Kom alvast in de stemming met de aftermovie van de finale van Miss Nederland 2017!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *