Glennis Grace verkoopt AFAS Live uit met Whitney Tribute en geeft een tweede show op zondag 7 oktober!

Door grote belangstelling vindt er, naast de show op vrijdag 5 oktober, een extra show op zondag 7 oktober plaats van Whitney – a tribute by Glennis Grace. De show vindt plaats in AFAS Live in Amsterdam.

Whitney a tribute by Glennis Grace
Laat je meevoeren naar vervlogen tijden met de beste klassiekers van Whitney Houston, gezongen door Glennis Grace. Ze wordt zowel nationaal als internationaal geroemd om haar vertolking van deze legende. Whitney – a tribute to Glennis Grace is een bijzondere ode aan Whitney Houston met een variatie aan nummers van de legendarische artieste. Glennis Grace over de grote belangstelling voor het concert: “Whitney Houston was een van de grootste artiesten van haar tijd, had een onevenaarbare stem en een schat aan fantastische nummers. Het is belangrijk dat mensen haar om haar kracht blijven herinneren. Het succes van deze show is daarom heel bijzonder en betekent veel voor mij. Het ontroert me dat zoveel mensen haar muziek nog steeds omarmen en live willen horen. Dat ik hieraan mag bijdragen en haar liedjes voor nog meer mensen mag vertolken is natuurlijk een enorme eer. Haar muziek roept bij zoveel mensen herinneringen op. Ik kan niet wachten om samen met het publiek terug te gaan naar die vervlogen tijden en Whitney’s mooie repertoire volledig in het licht te zetten”.

Kaartverkoop
Whitney – a tribute by Glennis vindt plaats op 5 en 7 oktober 2018 in AFAS Live in Amsterdam. Wil jij aanwezig zijn bij deze speciale ode aan Whitney Houston? Tickets voor Whitney – a tribute by Glennis zijn hier beschikbaar.

 

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *