Bijna 250.000 mensen zien Simone Kleinsma schitteren als Annie

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt stopt op 13 januari. De laatste voorstelling, met Simone Kleinsma in de hoofdrol, is in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Dit kondigde Stage Entertainment vandaag aan.

“Als op 13 januari het doek valt zijn er maar liefst 340 voorstellingen gespeeld en hebben 250.000 mensen de voorstelling gezien”, zegt theaterproducent Albert Verlinde. De voorstelling werd bekroond met vier Musical Awards, waaronder die voor Beste Musical.

Even helemaal terug naar dat gevoel van vroeger. Met prachtnummers als ‘Ik zou je het liefste in een doosje willen doen’, ‘Op een mooie Pinksterdag’ en ‘Wat voor weer zou het zijn in Den Haag’. Wie is er niet groot geworden met de kinderboeken en de liedjes van Annie M.G. Schmidt? Haar leven en werk komen voorbij in deze briljant geconstrueerde musical. Het ene moment lig je slap van het lachen, het volgende moment staan de tranen in je ogen. Een even scherpe als ontroerende voorstelling, die je geen seconde loslaat!

DeLaMar Theater

De musical ging 14 september vorig jaar in Hoorn van start en toerde daarna langs veel Nederlandse theaters. Door het succes van de voorstelling werd besloten om het een vaste speelplaats te geven. Sinds juni is de voorstelling alleen te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Simone Kleinsma speelt in alle resterende voorstellingen de hoofdrol: “Ik vind dit een feestje om te doen. Het blijft ook na 280 voorstellingen ontzettend leuk om in de huid te kruipen van Annie. Ik verheug me er dan ook enorm op om ook de komende maanden haar jasje nog aan te mogen trekken.”

Wil je meer weten of nog snel een kaartje kopen? Neem dan nu snel een kijkje op onze website. Voor je het weet is het 13 januari…

 

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *