Libelle geeft je een kijkje achter de schermen van Libelle Zomerweek!

DLibelle Zomerweek op het Almeerderstrand gaat bijna van start! Van 21 tot en met 27 mei is het zo ver. Met het swingende thema ‘Disco Love’ wordt de Libelle Zomerweek dit jaar omgetoverd tot één groot discofeest. Op de Libelle-redactie zijn de voorbereidingen al in volle gang. Benieuwd hoe dat eraan toe gaat? Libelle’s Angelique neemt je mee en geef je een kijkje achter de schermen van de Libelle Zomerweek. Klik hier om alle filmpjes te bekijken!Over Libelle Zomerweek

Laat de spiegelballen maar draaien, Libelle Zomerweek viert het grootste disco-feest van Nederland! Op het Almeerderstrand is het dit jaar swingen en meezingen en wordt de liefde gevierd. Liefde voor muziek, voor Libelle, voor shoppen, voor elkaar. Maar ook: voor een gezellig huis, fijne kleren, vrolijk groen en lekker koken. En dat allemaal omlijst door geweldige muziek en aangekleed zoals alleen Libelle dat kan. De Libelle Zomerweek is een onvergetelijk dagje uit met je moeder, zus, vriendin of collega. Honderden standjes om eindeloos te shoppen, inspirerende gratis workshops, lekker eten, wervelende modeshows, optredens van geweldige artiesten, interviews met bekende schrijvers en politici, een fantastische sfeer… Voor ruim 83.000 vrouwen dus weer genoeg redenen om naar de Libelle Zomerweek te komen! Liefde dus. En disco. Met alle uitgelaten vrolijkheid die daarbij hoort. Gegoten in een inspirerend programma dat staat voor alles wat Libelle is: optimistisch, warm, gezellig en voor de vrouw van nu. Mis het niet, let’s groove & boogie on down!

Kaartverkoop
Libelle Zomerweek vindt van 21 tot en met 27 mei plaats op het Almeerderstrand in Almere! Kom je ook? Tickets voor Libelle Zomerweek koop je hier!

Bekijk hieronder één van de filmpjes voor een kijkje achter de schermen van Libelle Zomerweek!

 

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *