Een blik achter de schermen bij de fotoshoot van de cast van Expeditie Eiland!

De cast van Expeditie Eiland is inmiddels druk bezig met repeteren. Alweer een aantal weken geleden kwam de cast samen voor hun eerste fotoshoot, in de video hieronder is een kleine blik achter de schermen te zien! Daarnaast worden een aantal hoofdrolspelers geïnterviewd.

Over Expeditie Eiland
Drie compleet verschillende gezinnen geven zich op voor Expeditie Eiland en leggen hun lot in handen van presentator Ruud Salomons voor de grote hoofdprijs: het eiland én één miljoen euro! In een wirwar van beproevingen bevinden de kandidaten zich in steeds vreemdere situaties. Als de beproevingen zo bizar worden dat niemand zijn leven nog zeker is, vliegt alles uit de bocht. Hoe lang kan presentator Ruud de regie houden over het spel? Wat is een prijs die een leven lang geluk kan betekenen je waard, als je tijdens het spel degene waar je het meest van houdt kunt verliezen? Expeditie Eiland is een spannende en schurende komische musical met een vette knipoog naar realityprogramma’s als Expeditie RobinsonTemptation Island en Helemaal het einde. De cast bestaat uit Jelka van Houten/Renée van Wegberg (delen de rol), John Buijsman, Ferry Doedens, Lone van Roosendaal, Rutger de Bekker, Dennis Willekens, Joey Schalker, Jip Bartels, Kaylee Peters en Pascalle Langhorst.

Kaartverkoop
Wil je Expeditie Eiland graag zien in het theater? De productie tourt door Nederland van 13 oktober 2018 tot en met 1 maart 2019. Tickets koop je hier!

Bekijk de backstage video van Expeditie Eiland!

Zou jij een paar weken op een onbewoond eiland willen doorbrengen?

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *