Band gaf afgelopen jaar al een paar succesvolle shows in het Amsterdamse Bos

De Dijk treedt zaterdag 22 en zondag 23 juni op bij de zevende editie van de succesvolle concertreeks Live At Amsterdamse Bos. De bekende Nederpopband gaf vorig jaar al een uitverkocht optreden in de concertreeks. Afgelopen edities speelden o.a. Little Steven and the Disciples of Soul, Alt-J, Walk Off The Earth, Graham Nash, Typhoon en The Common Linnets in de intieme setting van het Amsterdamse Bostheater. De kaartverkoop start vrijdag 23 november om 10:00 uur.

Wie aan Live At 2018 terugdenkt, denkt in elk geval aan De Dijk. De mannen verkochten vorig jaar drie keer het Amsterdamse Bostheater uit. Klassiekers als Ik kan het niet alleen, Als ze er niet is, Binnen zonder kloppen en Dansen op de vulkaan kregen het publiek van Live At volop aan het dansen. Nu staat de Nederlandse band na deze succesvolle shows in 2018 opnieuw in het Amsterdamse bos, ditmaal op zaterdag 22 en zondag 23 juni.

Meer namen in aantocht

De Dijk is pas de eerste aankondiging van de reeks openluchtconcerten in het Amsterdamse Bostheater tijdens de zomermaanden van 2019. De rest van het programma zal de komende maanden bekendgemaakt worden. Wil je niks missen en er zeker van zijn dat je vooraan staat bij de kaartverkoop? Meld je dan nu aan voor het Ticketalarm voor Live at Amsterdamse Bos.

Bron: Friendly Fire/Eventim.nl

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *