“Haar nummers zijn te mooi, die moeten gezongen blijven worden.”

Een half jaar na het overlijden van Aretha Franklin brengen de Ladies of Soul tijdens hun shows in de Ziggo Dome een groots eerbetoon aan de Queen of Soul. Op deze manier eren de Ladies tijdens hun jaarlijks terugkerende show de muzikaliteit van Aretha Franklin.

De dames zijn allemaal fan van de soulzangeres, maar bij Shirma Rouse heeft Franklin een apart plekje in haar hart. “Aretha Franklin is voor mij echt een klasse apart”, zegt Shirma. “Ze heeft met haar ongekende stem en nummers niet alleen heel veel mensen geraakt, maar was ook voor grootheden als Whitney Houston en Alicia Keys de reden dat zij begonnen met zingen. Na haar overlijden ben ik naar Amerika gevlogen om haar de laatste eer te bewijzen. Ik heb contact gehad met haar familie en zelfs van hen, als dank voor mijn komst, een roos ontvangen die op de kist heeft gelegen. Wat een eer! En ik blijf haar eren. Haar nummers zijn te mooi, die moeten gezongen blijven worden.”

Rouse heeft in verschillende steden in Nederland al een aantal akoestische hommages op de bühne gebracht en toert met deze show ook in het buitenland. In februari eert zij Aretha Franklin in het groot met de Ladies of Soul in de Ziggo Dome.

Zien we jou daar? Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *