Al meer dan 50.000 tickets verkocht

Dankzij het enorme succes van de nieuwe Nederlandse versie van de musical Evita komen er extra voorstellingen. Dat heeft producent De Graaf & Cornelissen Entertainment gemeld. Nog voor de première zijn er al meer dan 50.000 tickets verkocht voor de voorstelling. Er zijn extra opvoeringen ingepland in onder andere Maastricht, Gouda, Heerlen, Nijmegen en Rijswijk.

De musical gaat over het leven van Evita Duarte, die in de jaren veertig de first lady van Argentinië werd toen zij trouwde met Juan Peron. De veelbekroonde productie bevat onder meer het wereldberoemde nummer Don’t cry for me Argentina.

Succesvolle productie

Het is de vierde keer dat er een Nederlandstalige bewerking van het stuk wordt gemaakt. Eerder gebeurde dit in 1987 (met Vera Mann), in 1995 (met Pia Douwes) en in 2007 (met Brigitte Heitzer). De hoofdrollen worden ditmaal gespeeld door Brigitte Heitzer, René van Kooten en Paul Donkers.

In 1996 werd de Hollywoodfilmversie uitgebracht met in de hoofdrol superster Madonna. De film won een Oscar voor beste filmsong (You must love me), en Madonna won een Golden Globe voor beste actrice in een musical.

Evita gaat maandag 22 oktober in première in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Wij zijn van partij! Jij ook?

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *