George Ezra geeft succesvol jaar mooi vervolg met concert in Rotterdam

De Engelse singer-songwriter George Ezra geeft op maandag 13 mei 2019 zijn grootste Nederlandse show tot nu toe, in Rotterdam Ahoy. Dat is mooi nieuws voor de zanger die met Shotgun een dijk van een zomerhit had. In ons land piekte de single twee weken op nummer één.

Het is sowieso een goed jaar voor George Ezra, die in 2014 doorbrak met de hitsingle Budapest, afkomstig van zijn debuutalbum Wanted on Voyage. Afgelopen voorjaar bracht hij het album Staying At Tamara’s uit, met daarop de hitsingles Don’t Matter Now en Paradise. Ook dit album schopte het tot de top tien van de albumlijst.

Succesjaar voor George Ezra

George Ezra heeft in 2018 drie keer in Nederland opgetreden. Het concert in Paradiso dat hij gaf op 10 april was binnen één uur uitverkocht, en ook AFAS Live is voor zijn optreden op 30 oktober al uitverkocht. Als afsluiting van de zomer gaf de jonge Engelsman een uitermate succesvol optreden op het festival Tuckerville in Enschede.

De ticketverkoop voor de show in Rotterdam Ahoy start woensdag 10 oktober om 10.00 uur. Tickets zijn dan hier verkrijgbaar. Zien we jou daar?

 

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *