Er is weer een bomvol en gezellig programma voor Libelle Zomerweek!

Van 21 tot en met 27 mei vindt de Libelle Zomerweek plaats. Laat de spiegelballen maar draaien, want het thema van dit jaar is Disco Love! De Libelle Zomerweek vindt plaats in Almere en er zijn diverse optredens en workshops en daarnaast kan je er ook nog eens heel goed shoppen.

Wie komen er optreden?
Op de Libelle Zomerweek komen diverse artiesten optreden! Elke dag is er een afwisselend programma met onder andere een modeshow, columnisten, een quiz, een twee optredens, disco karaoke en de afternoon party. Een aantal columnisten die komen zijn: Wieke, Femke & Roos. Een aantal artiesten die komen optreden zijn: Diggy Dex, Jennie Lena en Dwight Dissels. Tijdens de aftenoon party zal er elke avond een andere dj aanwezig zijn. Zo sluit op maandag Gijs Staverman af, op donderdag is dit Barry Paf en op zaterdag is dit Wouter van der Goes! Het volledige programma van de Libelle Zomerweek vind je hier.

Wat voor workshops vinden er plaats?
Tijdens de Libelle Zomerweek vinden er ook diverse workshops plaats. Het programma voor de workshops is elke dag hetzelfde. De workshops vinden op meerdere tijdstippen per dag plaats. Een aantal workshops die je kan volgen zijn: ‘Hip & happening handlettering’, ‘Mooie manicure’, ‘I love yoga’, ‘Iedereen kan hoelahoepen’ en ‘Van stress naar succes!’. Het volledige programma en meer informatie over de workshops vind je hier.

Shoppen
Naast diverse optredens en diverse workshops, kan je ook nog eens heel goed shoppen bij de Libelle Zomerweek! Er zijn heel veel stands te vinden met verschillende categorieën. De categorieën die je tegenkomt op de Libelle Zomerweek zijn: kleding, drinken, verzorging, schoenen, eten, make-up, sieraden, huishoudelijk, tassen en riemen, cadeaus, haar, huis en tuin, toerisme, kinderen, charitatief, ondergoed en anders. De stands die onder andere op de Libelle Zomerweek te vinden zijn: terStal, Toyota, vanHaren schoenen, Maaslander en BULAGGI.

Kaartverkoop
Libelle Zomerweek vindt van 21 tot en met 27 mei 2018 plaats op het Almeerderstrand in Almere. Wil jij ook graag bij dit gezellige en swingende evenement aanwezig zijn? Koop hier je tickets!

Kom alvast in de stemming voor Libelle Zomerweek met de aftermovie van 2017!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *