Er is weer een bomvol en gezellig programma voor de Uitmarkt!

Van 24 tot en met 26 augustus vindt de Uitmarkt plaats. De Uitmarkt vindt plaats in Amsterdam en er zijn diverse podia en markten om te bezoeken. De Uitmarkt sluit op zondag af met de bekende Musical Sing-a-Long. Klik hier om de plattegrond van het terrein te zien.

Wie komen er optreden?
Op de Uitmarkt komen diverse artiesten optreden! Op vrijdag zijn onder andere Lisa Lois en Diggy Dex te zien, op zaterdag onder andere Tommie Christiaan en Baer Traa en op zondag onder andere Suzzie en Marcel de Groot. Daarnaast zijn er ook diverse cabaretiers te zien, waaronder Soundos en Hadewych Minis.
Het volledige programma van alle optredens op de Uitmarkt vind je hier!

Wat voor workshops vinden er plaats?
Tijdens de Uitmarkt vinden er ook diverse workshops plaats. De workshops vinden op meerdere tijdstippen per dag plaats. Een aantal workshops die je kan volgen zijn: een applausworkshop, een ArtBot workshop en een workshop Luchtdirigeren . Het volledige programma en meer informatie over de workshops vind je hier.

Wat voor markten zijn er op de Uitmarkt te vinden?
Tijdens de Uitmarkt presenteren bijna 150 culturele instellingen en uitgeverijen zich op de informatiemarkt. Laat je verrassen en inspireren door hun presentaties, koop kaartjes met voordeel en profiteer van de literaire aanbiedingen! De markten zijn onderveeld in vijf categorieën: de boekenmarkt, musea, podiumkunsten, podiumkunsten – junior en podiumkunsten – producenten. Welke bedrijven er precies te vinden zijn op de Uitmarkt lees je hier.

Overige informatie
De Uitmarkt vindt plaats van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 26 augustus plaats rond het Oosterdok en het Marineterrein in Amsterdam. Op vrijdag duurt de Uitmarkt van 18.00 tot 00.00 uur, op zaterdag van 11.00 tot 00.00 uur en op zondag van 11.00 tot 22.25 uur. De toegang is gratis.

Kom alvast in de stemming met de Sing-a-Long van The Lion King bij de Uitmarkt 2017!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *