Koop je tickets deze week en ga met korting naar CATS in Amsterdam!

Vandaag is het Internationale Kattendag, en dat moet gevierd worden! Daarom ontvang je tot en met zondag 12 augustus € 15,- voordeel per ticket voor het grootste levende kunstwerk dat ooit over katten is gemaakt: de hitmusical CATS! Klik hier voor de korting. 

Over CATS
Het tijdloze verhaal raakt zowel jong als oud: het speelt zich af op de meest speciale avond van het jaar, waarop de ‘Jellicle’- katten hun grote bal vieren. Eén van hen zal door Old Deuteronomy worden uitverkoren om opnieuw te worden geboren en een nieuw kattenleven te gaan beginnen. Grizabella, de glamour kat die jarenlang de wijde wereld heeft verkend, keert juist deze avond naar huis terug. Ze wil dolgraag weer contact met haar familie, maar tot haar verdriet willen ze niets van haar weten. Het kattenfeest wordt wreed verstoord wanneer Old Deuteronomy wordt ontvoerd door de schurkachtige Macavity. De katten bundelen hun krachten en bevrijden hun leider. En deze wijze oude kater kiest uitgerekend Grizabella om herboren te worden…

Kaartverkoop
Wil je CATS graag in het echt bewonderen? De musical komt van 20 december en 27 januari 2019 en van 9 april tot en met 22 april 2019 nog eenmalig naar Nederland! De korting is alleen geldig in Amsterdam. Koop hier je tickets voor de andere voorstellingen.

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *