Winnende klas krijgt exclusief optreden van K3

Hanne, Marthe en Klaasje van K3 dagen alle scholen in Nederland uit: ontwerp een eigen originele cover voor het nieuwe album ‘K3 Roller Disco’ en win een exclusief optreden! De meiden zullen op 15 november voor het eerst hun nieuwe CD laten horen met liveband voor de school van de winnende klas.

Op 16 november 2018 komt het nieuwe album ‘K3 Roller Disco’ uit. Voor de school van de winnende klas Hanne, Marthe en Klaasje al een dag eerder een exclusief optreden. Het is de eerste keer dat het nieuwe album in Nederland live gezongen wordt door de dames. Naast het optreden ontvangt de winnende klas een special edition van het album met de door hen ontworpen albumcover.

Het is na 10.000 luchtballonnen, Ushuaia en Love Cruise het vierde album van Hanne Marthe en Klaasje. De plaat bestaat uit twaalf swingende nummers en is vanaf 16 november in de winkels te verkrijgen of te beluisteren via de streamingdiensten.

K3 live in actie

Wil jij de meiden live in actie zien? Check dan snel onze website voor tickets en meer info. De komende tijd touren ze weer uitgebreid door het land. We zien je daar!

 

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *