Al meer dan 12.000 tickets verkocht

Het Kerstcircus Haarlem is een groot succes. Dankzij de grote vraag naar tickets zijn er dit jaar in de kerstperiode niet zoals in 2017 twintig maar achtentwintig voorstellingen. Nog voor de première zijn al ruim 12.000 tickets geboekt.

Kerstcircus Haarlem maakt van de 27e editie een hele bijzondere editie. Natuurlijk vanwege het jubileumjaar, want wereldwijd wordt gevierd dat circussen 250 jaar bestaan. Daarom begint het programma in Haarlem met een terugblik naar het verleden.

Spanning en sensatie gegarandeerd

Een verleden dat ooit begon met het paardenspel, aangevuld met acrobatiek. 160 jaar geleden werd ook de vliegende trapeze geïntroduceerd, dus die ontbreekt ook niet bij Kerstcircus Haarlem. Uiteraard is ook de hoge draad te zien tijdens de circusvoorstelling. Onverschrokken acrobaten balanceren op meer dan dertien meter hoogte in de nok van de tent. Spanning en sensatie zijn dus gegarandeerd! Daarnaast biedt clown Pascal frisse en inventieve clownerie, handstandacrobaat Brayan vertoont een act die al meer dan zestig jaar door zijn familie wordt gepresenteerd, Duo Lugo brengt een prachtige laseract met luchtacrobatiek en Allessandro laat meer dan 20 drones vliegen door de circustent. Deze laatste act is nog nooit eerder vertoond in een circus. Kerstcircus Haarlem is hiermee trendsetter in de circuswereld.

Foodtrucks, workshops en tickets

Kom je ook genieten van dit tweeënhalf uur durend programma waarin onder de bezielende leiding van spreekstalmeester Robert Ronday een keur van internationale artiesten de revue passeert? Naast het circusprogramma is er natuurlijk ook nog ruimte voor eten en ander vertier. Zo is er een echte kinderboerderij, kun je komen proeven bij de vele foodtrucks en zijn er verschillende circusworkshops. Een bezoek aan Kerstcircus Haarlem is een compleet avondje uit!

Vrijdag 21 december is de premièrevoorstelling en 6 januari de allerlaatste. Op 4 januari is er een speciale voorstelling waar ook blinden en slechtzienden van kunnen meegenieten en gedurende de hele periode zal Kerstcircus Haarlem actie gaan voeren voor Serious Request van 3FM. Tickets voor de voorstellingen zijn hier te boeken. We zien je daar!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *