Mamma Mia! sing-a-long op Moederdag te zien in diverse bioscopen in Nederland!

Op Moederdag, 13 mei, vindt er in diverse bioscopen in Nederlands een Mamma Mia! sing-a-long plaats van de originele musicalfilm Mamma Mia!. In juli is de tweede film van Mamma Mia! in Nederland te zien! De musical Mamma Mia! gaat in september in première.

Het verhaal van Mamma Mia!
Sophie staat op het punt te trouwen, terwijl haar moeder op een mooi Grieks eiland wordt geconfronteerd met drie voormalige liefdes. Sophie, die graag door haar echte vader ‘weggegeven’ wil worden, probeert uit te vinden wie van deze drie mannen haar vader is. In de Mamma Mia! komen alle grote ABBA-hits terug. Hun tijdloze songs als ‘Dancing queen’‘I Have a dream’‘Voulez-vous’ en ‘Take a chance on me’ worden verweven in een verhaal vol liefde, vriendschap en hilarische momenten. Al meer dan 60 miljoen mensen over de hele wereld hebben de musical al gezien.

Kaartverkoop
Mamma Mia! start op 6 september 2018 in het Beatrix Theater in Utrecht. De musical zal in ieder geval te zien zijn tot 6 januari 2019. Wil jij deze feel-good musical ook niet missen? Tickets voor Mamma Mia! zijn hier beschikbaar.

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *