De cast van Mamma Mia! is aan het vloggen!

De cast van Mamma Mia! is sinds vorige week begonnen met vloggen. Elke dinsdag plaatst Jasper Caransa een vlog online op YouTube en neemt je mee naar de repetities van Mamma Mia! De musical is vanaf 6 september 2018 te zien in het Beatrix Theater in Utrecht en gaat op zondag 23 september in prèmiere.

Mamma Mia!
De wereldwijde hitmusical Mamma Mia! is dé feel-good show van het nieuwe theaterseizoen. Mamma Mia! combineert ABBA’s grootste hits met een energiek en komisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie op een paradijselijk Grieks eiland. Sophie staat op het punt te trouwen met Sky terwijl haar moeder met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie die op haar bruiloft door haar echte vader wil worden weggegeven, probeert uit de vinden wie van de drie mannen dat is. Donna’s beste vriendinnen van vroeger komen voor de bruiloft naar het eiland om herinneringen op te halen aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s. Een verhaal over liefde, vriendschap en identiteit verteld aan de hand van de tijdloze hits van ABBA.

Kaartverkoop
Mamma Mia! speelt vanaf donderdag 6 september in het Beatrix Theater in Utrecht! Wil jij deze feel-good musical ook niet missen? Tickets koop je hier!

Bekijk één van de weekvlogs van Mamma Mia!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *