Meiden ontvangen award voor méér dan half miljoen verkochte albums

 Vrijdag 16 november is het nieuwe album Roller Disco van de K3 gepresenteerd. Op deze cd staan twaalf aanstekelijke nummers waarop je niet stil kunt blijven staan. De hits Luka Luna, Roller Disco en Whoppa! zijn al eerder als single verschenen, maar uiteraard ook op dit album terug te vinden.

Naast het nieuwe album is er nog meer groot nieuws voor Hanne, Klaasje en Marthe, want ze hebben een heel bijzondere award gekregen voor meer dan 500.000 verkochte exemplaren van hun albums 10.000 luchtballonnen, Ushuaia, Love Cruise en Roller Disco.

Fictiereeks K3 Roller Disco 

Roller Disco staat in het teken van de fictiereeks K3 Roller Disco. Deze reeks komt begin 2019 naar Nederland en zal te zien zijn bij NPO Zapp. Dit is de eerste fictiereeks met Hanne, Marthe & Klaasje. In K3 Roller Disco staat K3 voor een uitdaging van formaat: ze gaan samen een rollerdisco uitbaten. Marthe verzorgt de bar, Hanne is verantwoordelijk voor de verhuur van de rolschaatsen en Klaasje is redder in nood op de rolschaatsbaan. De nummers van het nieuwe album zullen in dit programma ook te horen zijn. Zo hoor je in de reeks de nummers Whoppa!, Mooier dan je denkt, Leve de cowboys, Luka Luna. Natuurlijk fungeert Roller Disco als begintune van de gelijknamige serie.

Bijzonder schooloptreden!

In oktober heeft K3 alle basisscholen in Nederland uitgedaagd om een eigen cover voor het nieuwe album K3 Roller Disco te ontwerpen. Deelnemende scholen maakten kans op een exclusief optreden van K3 met live band. Klas 3B van Kindcentrum de Samenstroom in Gemert heeft deze wedstrijd gewonnen. Deze school kreeg als allereerste de nummers van de nieuwe CD ‘Roller Disco’ live te horen en natuurlijk ontvingen zij ook een exemplaar van het album met de door hen ontworpen albumcover.

Wil je niks missen van K3 wanneer ze weer op tournee gaan? Schrijf je dan hier in voor ons Ticketalarm!

Bron: Studio 100/Eventim.nl

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *