In december wordt er een speciale kerstversie uitgebracht

Afgelopen vrijdag hebben de Ladies of Soul hun nieuwe single We’re In This Together uitgebracht. Na vijf uptempo nummers is dit een ontroerende popsoul-ballad over vriendschap, verbinding en de kracht van samenzijn. Van deze single komt in december een speciale kerstversie uit.

Glennis Grace is geraakt door de track. Zelf zegt ze dat ze denkt “dat veel mensen zich herkennen in de tekst. Iedereen heeft wel een vriend, vriendin, familielid of geliefde die dit gevoel oproept.” Ook Berget Lewis is zeer in haar nopjes met de nieuwe song. Ze vindt het op ‘het lijf geschreven’ van de Ladies. “Het past heel goed bij wie we zijn en bij de band die we met elkaar hebben. En het past daarmee ook zo goed in onze show. Want we willen met onze shows mensen een bijzondere avond bezorgen en mooie momenten laten beleven met elkaar. Want samen dingen meemaken verbindt. En maakt je een sterker team. Wij ervaren dat zelf heel sterk!”

Over de show

Glennis Grace, Edsilia Rombley, Berget Lewis en Candy Dulfer zijn de Ladies of Soul. Tijdens hun soulvolle concertreeks in de Ziggo Dome worden energieke uptempo nummers afgewisseld met power ballads. Het is een groots opgezette show doorweven met mooie, intieme momenten. Een veertienkoppige liveband, bestaande uit muzikanten die hun sporen al ruimschoots in de muziek hebben verdiend, begeleiden de Ladies of Soul tijdens de avonden. Als gastartiesten nodigen de Ladies in 2019 de dames van En Vogue, hiphopster Ronnie Flex en singer-songwriter Steffen Morrison uit op het podium van de Ziggo Dome.

Voor de shows van Ladies of Soul op 15 en 16 februari 2019 zijn hier nog tickets verkrijgbaar. Zien we jou in de Ziggo Dome?

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *