Nurlaila Karim speelt samen met haar dochter in On Your Feet!

Afgelopen zondag was het een bijzondere Moederdag voor Nurlaila Karim! Ze stond samen met haar dochter Julia op het podium van On Your Feet! Nurlaila speelt de rol van Gloria Fajardo, haar dochter Julia is sinds kort te zien in de rol van de kleine Gloria Estefan. In de video onderaan deze blog praten Nurlaila en Julia over het samen spelen en over Moederdag!

Over On Your Feet!
Terug naar jouw 80’s en 90’s gevoel! Met wereldhits als ‘Dr. Beat’, ‘1-2-3’ en ‘Conga’. Nummers die jij waarschijnlijk zo meezingt bij On Your Feet! De swingende musical met een grote live band, over het leven van superster Gloria Estefan en haar man Emilio. Samen begonnen zij hun ongelofelijke carrière als de Miami Sound Machine. Met Vajèn van den Bosch die schittert als Gloria. En Jim Bakkum en Tommie Christiaan afwisselend in de rol van Emilio. Dat feestgevoel, die sexy sound die je helemaal terugbrengt naar toen!

Kaartverkoop
On Your Feet! is nog tot en met 5 augustus 2018 te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. Wil jij deze swingende musical ook absoluut niet missen? Tickets voor On Your Feet! koop je hier!

Bekijk hieronder het filmpje van Nurlaila Karim en Julia!

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *