Band komt voor eerste soloshow sinds 2012 naar De Kuip in Rotterdam

Rammstein komt naar Nederland! Op 25 juni staat de formatie van frontman Till Lindeman in De Kuip in Rotterdam in het kader van hun Europe Stadium Tour 2019. De verwachting is dat de band in de lente met een nieuw album komt. Het is voor het eerst sinds 2012 dat ze een soloshow geven in Nederland en de eerste keer dat de gehele Europese tour – van 27 concerten – bestaat uit shows in stadions. De ticketverkoop start donderdag 8 november om 10.00 uur via Eventim.nl.

Al jaren aan de top

Noem hits als ‘Du Hast’, ‘Ich Will’, ‘Amerika’ of een ‘Sonne’ en zelfs iemand die weinig met metal heeft, weet meteen over wie het gaat. Al sinds midden jaren ’90 heeft het Duitse Rammstein zich gevestigd in de hoogste metalregionen en heeft sindsdien niet meer aan kwaliteit of naamsbekendheid ingeboet. Als voorlopers van de Neue Deutsche Härte werd de band bekend door de smakelijke mix van harde gitaren met strak drumwerk en techno-melodieën uit de synthesizers waardoor je net zo hard op de muziek kunt headbangen als dansen.

Maar het is niet alleen de muziek zelf die Rammstein zo geliefd maakt onder haar fans. De live-ervaringen alleen al zijn een schouwspel dat je niet wil missen. Naast het uitgekiende geluid is er op het podium genoeg te beleven; van kettingzagen tot vlammenwerpers en van voorbijvliegende muzikanten tot aan wild spuitende voorbinddildo’s. Rammstein is een band die nooit vies is geweest van wat controverse en schunnigheid. En wie dacht dat de optredens niet grootser kunnen heeft zich vergist, want bij een band als Rammstein kun je er van uitgaan dat ze iets heel bijzonders hebben gepland voor deze unieke Europese tour.

Tickets en Ticketalarm

Wil je een bericht van ons ontvangen als de ticketverkoop van Rammstein begint? Schrijf je dan nu in voor het Ticketalarm! Naast de show in Nederland geeft de band nog 26 andere concerten door heel Europa. Meer info hierover is te vinden op eventim.com/rammstein.

 

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *