Infectie zorgt voor problemen


Omdat er bij Romy Monteiro een infectie is geconstateerd is zij genoodzaakt om haar gehele All at Once-theatertournee te annuleren.

Deze gezondheidsproblemen beperken haar de komende periode aanzienlijk in haar werkzaamheden, waardoor Stage Entertainment Nederland en Romy Monteiro hebben moeten concluderen dat de theatertour op dit moment niet haalbaar is.

Mensen die kaarten gekocht hebben voor de voorstelling krijgen uiteraard het volledige aankoopbedrag terug. Met hen wordt zo snel mogelijk contact opgenomen door de betreffende theaters.

Albert Verlinde, algemeen directeur Stage Entertainment: “Romy en ik hebben samen de moeilijke beslissing genomen om haar theatertour te annuleren. Een solovoorstelling vergt veel en je moet in topconditie zijn om die avond aan avond neer te kunnen zetten. De bij Romy vastgestelde infectie is van dusdanige aard dat het voor haar niet mogelijk is om haar publiek straks twee uur lang te kunnen geven wat het verdient. Ik wens Romy alle rust toe om zich te focussen op haar herstel en hoop uiteraard dat we in de toekomst opnieuw een mooie samenwerking aan kunnen gaan”.

Romy Monteiro: “Ik vind het verschrikkelijk dat mijn gezondheid mij op dit moment in de steek laat. Ik keek ontzettend uit naar mijn eerste eigen voorstelling, maar op doktersadvies zal ik mijn werkzaamheden voorlopig op een lager pitje zetten”.

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *