Unieke mix van stijlen en disciplines

Van 26 oktober tot en met 23 december laat de virtuoze ‘Uncanny Carnival Band’ iedereen in Nederland springen, juichen en klappen in de voorstelling Scotch & Soda. Zij spelen gegarandeerd het dak eraf. Deze allesomvattende show is een combinatie van junkyard bohemian music en circus van wereldklasse. In Het Zonnehuis, Amsterdam van 4 tot en met 16 december is het publiek, dat voor een groot deel aan tafeltjes zit waar je mag eten en drinken, onderdeel van de show. 

Over Scotch & Soda

De muzikanten van de ‘Uncanny Carnival Band’ zijn toppers in de muziekscene van Sydney, Australië. Combineer dat met zorgvuldig uitgekozen acrobaten, laat ze los op het toneel en het wordt een spectaculaire, georganiseerde chaos. De muzikanten worden onderdeel van acts en de acrobaten maken muziek. Scotch & Soda is een show met een unieke mix van stijlen en disciplines en zorgt voor een knallende avond. Served Up Straight!

Klik hier voor meer informatie over de voorstelling Scotch & Soda en tickets. Scotch & Soda is van 26 oktober tot 23 december te zien in verschillende theaters in Nederland.

Eventim Nederland

Posted by Eventim Nederland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *